Ajankohtaista

Opetushevosten loma 4.-12.8.2018

Hevoset viettävät ansaittua lomaa ennen uuden tuntilukujärjestyksen alkua eli vakiotunteja ei ole 4.-12.8.2018. Vain erikseen sovitut tunnit ratsastetaan ma ja ti.

Uuden tuntilukujärjestyksen mukaiset ryhmät aloittavat maanantaina 13.8.2018. Kalenteri on muutamaa pientä säätöä vailla valmiina, suurin osa tunnin varanneista on jo vahvistusviestin saanut tuntipaikasta uudessa kalenterissa.

***

HUOMIO POWER PARK HORSE SHOWhun LÄHTIJÄT!

Linja-auto lähtee sunnuntaina 5.8. klo 7.00 Taipaleenkylästä, pysähtyy klo 7.15 Alavuden vanhalla linja-autoasemalla (Torikatu 1) ja jatkaa siitä matkaa kohti Alahärmää. Paluu suomenhevosmestaruuksien ratkettua (luokan arvioitu alkamisaika n. 15.00) yhdessä sovittuna ajankohtana.

***

Ratsastuskoulun uusi tuntilukujärjestys alkaa 13.8.

Varaathan tuntipaikkasi mahdollisimman pian tekstiviestillä 040 538 5952/Jutta. Ilmoita viestissä mahdolliset toiveet päivä/aika/ryhmä. Toiveet pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Mainitse myös, jos haluat ratsastaa useamman tunnin viikossa tai jos ratsastaja haluaa siirtyä puolen tunnin ryhmästä koko tunnin kestävään ratsastusryhmään. Kun lukujärjestys alkaa hahmottua, laitan viestillä ehdotuksia tuntiajankohdasta.

Tervetuloa myös uudet oppilaat!

Terveisin, Jutta

RETKI POWER PARK HORSE SHOWn SM-KISAVIIKOLLE SUNNUNTAINA 5.8.2018

Lähdetään yhdessä kannustamaan alueen ratsukoita sekä jännittämään esteratsastuksen SM-kisoja kaikkien aikojen ratsastuskilpailuihin Härmään! Kisoissa on myös kattava expo-alue, shoppailijoiden iloksi :)

Bussikyyti on ilmainen LpR:n jäsenille ja Etelä-Pohjanmaan Valmennustallin asiakkaille, muilta meno-paluu yhteensä 10 €. PowerPark Horse Show on ilmainen, ei pääsymaksua.

HUOM! Linja-automme kyydissä pääsee myös Powerparkin huvipuistoon, jos ratsastuskilpailut eivät ole SE juttu :) Bussikyydin hinnat samat, huvipuistoliput jokainen ostaa itse.

Tarkemmat lähtö- ja paluuajat ilmoitetaan lähempänä reissua. 

Sitovat ilmoittautumiset 29.7. mennessä tallin seinälle, tekstiviestillä Jutalle 0405385952 tai tekstiviesti/whatsapp Sannalle 0405577776

Tiedote kesän 2018 toiminnasta

  • Kesällä vakiotunnit jatkuvat normaalisti, poikkeuksista ja muutoksista ilmoitamme aina oppilaille.

La-su 2.-3.6.Ei ratsastustunteja, koulujen päättäjäiset. Varatkaa korvaava tunti viikolle.

To-su 21.-24.6. Hevosten juhannusloma, ei ratsastustunteja.

  • Muista mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme erikseen!
  • Seurakunnan ratsastuskerhon kevään viimeinen kerhokerta on 30.5. Jatkamme kerhoilua 22.8. Muistattehan varata paikkanne syksylle hyvissä ajoin.
  • Heppakerho jää myös kesälomalle, viimeinen kerhokerta on 26.5.2018. Kerho jatkuu syksyllä, seuraa ilmoittelua loppukesällä.
  • Muistakaa perua tuntinne mahdollisimman ajoissa, jos tiedätte olevanne reissussa, leirillä jne. Tunnit on peruttava kuitenkin aina viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä. Myöhässä perutuista tai perumatta jätetyistä tunneista perimme tuntihinnan, niin kuin tähänkin asti.
  • Lakeudenportin Ratsastajat ry järjestää retken PowerPark Horse Show kilpailuihin la 4.8./su 5.8. Mainos ilmoittautumisohjeineen julkaistaan piakkoin.
  • Muistakaa seurata tallin ja seuran nettisivuja, Facebook-sivuja ja ilmoitustauluja, meidät löydät myös Instagramista (@epvalmennustalli).
  • EU:n uuden tietosuoja-asetuksen myötä jokaisen oppilaan on täytettävä uusi asiakastietolomake. Täytättehän lomakkeet mahdollisimman pian ja palautatte Jutalle, kiitos! Lomakkeet jaossa satulahuoneessa.
  • Syksyn päivitetty tuntilukujärjestys starttaa viikolla 33 eli ma 13.8. Heinäkuun lopussa ilmoittautumiset tunneille/oman ratsastuspaikan varmistukset. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa ajoissa paikkasi!
  • Kesällä tallilla tehdään remontointi- ja korjaustöitä. Pahoittelemme niistä mahdollisesti aiheutuvaa epäjärjestystä sekä poikkeusjärjestelyitä. Remonttikohteina ovat mm. maneesi, kenttä, tarhat sekä talli.

Aurinkoista kesää toivottavat Jutta ja Olli sekä koko tallin asukkaat