Heppakerho

ILMAINEN heppakerho kokoontuu E-P:n Valmennustallilla 

 

ILMAINEN heppakerho kokontuu kerran tai kaksi kuukaudessa lauantaisin klo 14.30-16.00 

Kevään 2018 kerhokerrat:
27.1., 10.2., 24.2., 17.3., 14.4., 21.4., 5.5. ja 26.5.

 

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kerholaiset!

Kerhossa opetellaan hevostaitoja, ratsastuksen ja hevosten hoidon teoriaa, tallin pelisääntöjä ja ollaan muuten vaan yhdessä hevosharrastuksen parissa. Harrastamme hevostaitojen lisäksi myös muuta monipuolista liikuntaa. Hevoskerhotoiminta on lapsille ilmaista. Satunnaisia maksuja saattaa tulla esim. uimahalliretkistä. Kerho sopii noin 7-12-vuotiaille, mukaan ovat tervetulleita myös hieman nuoremmat reippaat hevostytöt ja -pojat, jos intoa ja rohkeutta riittää :) Kysy lisää ohjaajilta tai tallilta!

Toivomme, että kerholaisilla olisi asianmukainen vaatetus eli tarpeeksi lämpimät vaatteet, jotka saavat myös vähän likaantua, kumisaappaat, lämpimät sukat ja hanskat sekä pitkät hiukset kiinni sidottuna.

                                                      

TOIMINTAOHJELMA

Hevoskerhossa tutustutaan hevosen hoitoon ja siihen liittyviin asioihin. Ajoittain on myös leikkiä ja hevosen kanssa touhuamista. Hevoskerho kokoontuu lauantaisin  ja on kaikille ilmainen. Ohjaajina toimivat vuorotellen Henna Mäenpää, Tiina Ylä-Liedenpohja, Sanna Ylinen, Aliisa Lampi, Enni Moisio ja Sanna Mäkelä. Ohjaajia on paikalla aina vähintään kaksi.

 

Hevosharrastuksen kautta voit oppia monia hyviä taitoja. Kaikki, mitä hevosharrastuksen parissa opit, voi olla todella hyödyllistä tietoa tulevaisuutta ajatellen. (www.4h.fi)

 

Tervetuloa kaikki!

 

Lisätietoa:     Tiina Ylä-Liedenpohja 0400-341349

                      Jutta Neste    040-538 5952

 

Kerhon järjestää Lakeudenportin Ratsastajat ry yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallin kanssa.