Ulkoilu

Tallilla on tarha-alue ja kesäaikaan laitumet. Hevosten tarha- ja laidunkaverit valikoidaan siten, että kaikki tulevat toimeen keskenään. Kesäaikaan säiden salliessa hevoset ovat ulkona koko ajan, mutta sateiden, myrskyn tai kovan helteen takia hevoset otetaan talliin. 

Tarha-aluetta on uudistettu siten, että tarhojen väliaitoja poistamalla ja uudella suunnittelulla tarhojen kokoa on pystytty kasvattamaan. Tämä mahdollistaa nyt myös sen, että jokaisella hevosella on vähintäänkin yksi tarhakaveri ja näin hevonen saa toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään lajitoverin kanssa. Mikäli hevosen tarhaamista ei voida toteuttaa turvallisesti toisen hevosen kanssa, silloin järjestetään tarhaus yksin.

Tarha-aikaan ratsastustunneille tulevat hevoset tuodaan omaan karsinaansa siten, että ne ehtivät syödä toiset päiväheinät ennen töiden alkua. Ne hevoset, jotka eivät tule töihin, saavat nyt tarha-uudistuksen jälkeen tarhailla koko illan.

Tarha-aidat, sekä tietenkin laidunaidat, ovat ehjiä ja näin ollen turvallisia. Aidassa kulkeva sähkövirta on hevosen mielestä niin epämukava, vaikkei olekaan voimakas, jotta mieluummin ne pysyvät aitojen sisäpuolella. Tämä on turvallista sekä hevosen itsensä kuin ihmistenkin kannalta.