Ratsastustunnit

Ratsastuskoulun uusi tuntilukujärjestys alkaa 12.8.2019. Varaathan tuntipaikkasi mahdollisimman pian tekstiviestillä 040 538 5952/Jutta. Ilmoita viestissä mahdolliset toiveet päivä/aika/ryhmä. Toiveet pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Mainitse myös, jos haluat ratsastaa useamman tunnin viikossa tai jos ratsastaja haluaa siirtyä puolen tunnin ryhmästä koko tunnin kestävään ratsastusryhmään. Kun lukujärjestys alkaa hahmottua, laitan viestillä ehdotuksia tuntiajankohdasta. Tervetuloa myös uudet oppilaat! Terveisin, Jutta

Tuntivaraukset ja peruutukset tekstiviestillä

040-538 5952 / Jutta

Laskutus 040-415 3154 / Olli

Jos haluat käydä säännöllisesti ratsastamassa, helpoin tapa on varata vakiotunti sopivasta ryhmästä. Vakiotunneilla ratsastavan tulee olla Suomen Ratsastajainliitto ry:n sääntöjen mukaisesti jonkun ratsastusseuran jäsen tai Green Card-jäsen (lisätietoa tallilta).

Mikäli et vuorotyön tms. syyn takia voi varata vakiotuntia, sovi ratsastustunti viikkokohtaisesti Jutan kanssa. Ilmoittaudu kuitenkin tunneille, jotta sinulle voidaan lähettää infoviestit ym.

Ratsastustunnin voi maksaa joko ostamalla tuntikortin tai maksamalla käteisellä.

Jos maksat käteisellä, maksa mielellään ennen ratsastustuntisi alkamista. Näin mahdollisen vaihtorahan ja kuitin antaminen on sujuvinta. Jos olet maksanut tunnin tilille, kuitti mukaan.

Tuntikortin voi maksaa käteisellä tai pankkisiirrolla. Pankkisiirrolla maksaessasi muista huolehtia pankkisiirto mukaasi ja muista eräpäivä. Jos tarvitset maksuaikaa, ilmoita siitä Ollille.

Varaamalla ratsastustunnin talliltamme asiakas sitoutuu noudattamaan tuntien varaamis-, peruutus- ja maksamissääntöjä sekä seuraamaan tiedotteita.

lue tuntien varaamis- ja peruutussäännöt

Kursseista ja erikoistunneista ilmoitamme nettisivuilla ja tallin ilmoitustaululla.