Ratsastustunnit

Tuntivaraukset ja peruutukset tekstiviestillä

040-538 5952 / Jutta

Laskutus 040-415 3154 / Olli

Jos haluat käydä säännöllisesti ratsastamassa, helpoin tapa on varata vakiotunti sopivasta ryhmästä. Vakiotunneilla ratsastavan tulee olla Suomen Ratsastajainliitto ry:n sääntöjen mukaisesti jonkun ratsastusseuran jäsen tai Green Card-jäsen (lisätietoa tallilta).

Mikäli et vuorotyön tms. syyn takia voi varata vakiotuntia, sovi ratsastustunti viikkokohtaisesti Jutan kanssa. 

Ratsastustunnin voi maksaa joko ostamalla tuntikortin, käteisellä, pankkisiirrolla, liikuntaseteleillä tai E-passilla.

Jos maksat käteisellä, maksa mielellään ennen ratsastustuntisi alkamista. Näin mahdollisen vaihtorahan ja kuitin antaminen on sujuvinta. Jos olet maksanut tunnin tilille, kuitti mukaan.

Pankkisiirrolla maksaessasi muista huolehtia pankkisiirto mukaasi ja muista eräpäivä. Jos tarvitset maksuaikaa, ilmoita siitä Ollille. Huomautuksen jälkeen edelleen maksamatta jääneet laskut laitetaan perintätoimiston hoidettavaksi. Jos maksat liikuntaseteleillä tai E-passilla, ole yhteydessä Olliin.

Varaamalla ratsastustunnin talliltamme asiakas sitoutuu noudattamaan tuntien varaamis-, peruutus- ja maksamissääntöjä sekä seuraamaan tiedotteita.

lue tuntien varaamis- ja peruutussäännöt

Kursseista ja erikoistunneista ilmoitamme nettisivuilla ja tallin ilmoitustaululla.

2.11.2020 alkaen voimassa ovat seuraavat käytännöt: 
   • ratsastustunnille tai tallialueelle ei tulla kipeänä eikä edes lieväoireisena!  
   • Käsiä pestään ahkerasti ja kädet kuivataan paperisiin käsipyyhkeisiin. Noudata käsienpesuohjeita! Tarjolla myös käsidesiä.  Vältetään yleisten pintojen tarpeetonta koskettelua.  
   • Tuntilista on tallin ulko-oven vieressä ilmoitustaululla.  
   • Talliin sisälle saavat tulla vain ratsastajat.  
   • Ratsastajat voivat hoitaa ratsunsa tallissa, apua saatavilla normaaliin tapaan. Tunnille ei kuitenkaan ole syytä tulla ”liian ajoissa”, hevosen hoitamiseen ja varustamiseen tarvittava aika riittää. Tallialueelta poistutaan tunnin jälkeen heti, kun oma ratsu on asianmukaisesti huollettu.   
   • Satulat ja suitset säilytetään koko ajan karsinoiden telineissä. Avustajat tuovat ne siihen ennen tuntien alkua ja vievät pois viimeisen tunnin jälkeen. Ratsastajat eivät vie varusteita satulahuoneeseen. Avustajat hoitavat tuntien välillä kuolainten pesun ym. varusteiden hoitotoimenpiteet. 
   • Satulahuone on vain tallin henkilökunnan ja avustajien käytössä taukotilana! Pienessä tilassa turvaväleistä huolehtiminen on haastavaa, joten asiaton pitkäaikainen oleskelu satulahuoneessa on kielletty. Satulahuoneen WC:ssä voi käydä, myös pesemässä käsiä.  
   • Maneesin katsomotila on rajallinen, joten toistaiseksi toivomme ettei maneesiin tule ratsastajan mukana katsojia. Mikäli pienen lapsen huoltaja on mukana, varmista Jutalta ennakkoon, onko maneesiin mahdollista tulla seuraamaan tuntia.