Kesäkurssit

Vuoden 2018 kesäkurssit

Tervetuloa kesäkurssille Etelä-Pohjanmaan Valmennustallille! Tallimme tarjoaa kahden päivän kursseja kesällä 2018. Päivät alkavat klo 9 ja päättyvät noin klo 12. Kaikkien kurssien hinta 70 €.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Jutalle 040-538 5952 tai jutta.neste(at)gmail.com Kurssin maksu ennen kurssia pankkitilille ( FI97 5007 0020 0443 52 / Etelä-Pohjanmaan Valmennustalli, kuitti mukaan kurssille tullessa) tai käteisellä kurssin alkaessa. Maksa kurssi vasta, kun Jutta on vahvistanut ilmoittautumisen. 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Kurssikuvaukset

Junnukursseilla ratsastetaan koulua, puomeja/esteitä ja käydään maastossa ryhmän tason mukaan. Ryhmän mukaan lisäksi kärryajoa, vikellystä yms tai teoriaa. Tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Voitte myös varata ennakkoon kurssin tietylle ryhmälle. ratsastusta 1 h / päivä

Este- ja koulukursseilla lajiharjoitukset tasoilla he C, he B ja he A ryhmän tason mukaan. Ratsastusta 1,5 h / päivä, lisäksi hevosten hoitoa ja teoriaa. 

Kaikille kursseille voi tulla myös oman hevosen kanssa (hinta sama). Huom! Hevosella/ponilla tulee olla asianmukaiset rokotukset.