Turvallisuus

Turvallisuus on kaikkien yhteinen asia!

Noudata tallin henkilökunnan antamia ohjeita ja tutustu tallin ilmoitustauluun. Tallin säännöt ovat tärkeitä kaikkien turvallisuuden ja viihtyvyyden vuoksi.

Jos huomaat tai epäilet, ettei jokin asia ole kunnossa, ilmoita siitä välittömästi tallin henkilökunnalle. Jos jokin asia mietityttää tai tarvitset apua - kysy rohkeasti. Autamme mielellämme.

Tallille ei tulla kipeänä! 

  • Käsiä pestään ahkerasti ja kädet kuivataan paperisiin käsipyyhkeisiin. Noudatathan käsienpesuohjeita! Tarjolla myös käsidesiä.
  • Vältetään yleisten pintojen tarpeetonta koskettelua.
  • Ratsastajat hoitavat tallissa omat ratsunsa, apua on saatavilla tarvittaessa.
  • Vallitsevan tilanteen vuoksi toivomme, että talliin sisälle tulevat vain ratsastajat (ei huoltajat tai katsojat). Toivomme myös, ettei katsomoon tulla "isolla" porukalla tunteja seuraamaan. Mukana mieluiten korkeintaan 1 katsoja/ratsastaja.

Tallihygienia on avainasemassa taistelussa tarttuvien tautien leviämistä vastaan.

Toivomme, että vieraillessanne/ratsastaessanne muilla talleilla käytätte eri tallivaatteita, kenkiä ja kypärää tai huolehditte varusteidenne desinfioinnista. Haluamme näin välttää mahdollisten tartuntatautien leviämisen eri tallien välillä.

Vakuutukset

Koska olemme SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, meillä on vakuutusturva, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen sekä vakuutusturvan satunnaisille ratsastajille (kuten leiriläisille, alkeiskurssilaisille ja muille kokeilijoille). Siitä huolimatta kannattaa huolehtia siitä, että sinulla itselläsi on vakuutusasiat kunnossa joko oman vakuutusyhtiösi tai jonkin seuran jäsenyyden kautta. Jäsenseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuna mm. kattavan tapaturmavakuutuksen. Lue lisää jäseneduista SRL:n sivuilta

Tietoa SRL:n urheiluvakuutuksesta
Vakuutuskysymyksiä

Yrittäjä on lain mukaan aina vastuussa tarjoamistaan palveluista yrityksessään. Huolehdittehan kuitenkin omalta osaltanne, että noudatatte huolellisesti antamiamme ohjeita ja kerrotte, jos jokin asia mietityttää! 

Kiitos, että välität!

Tallillamme asioidessa noudatettavat säännöt ja tavat voi lukaista täältä: