Kesätiedote

20.5.2021

Kesällä ratsastustunnit jatkuvat pääsääntöisesti samoilla paikoilla kuin talvikaudella. Ilmoitattehan välittömästi, mikäli olette jäämässä kesätauolle!

Varmista jatkosi syksyn vakiotunneilla viimeistään kesäkuun loppuun mennessä, heinäkuussa vapaiden tuntipaikkojen haku avataan uusille oppilaille. Syksyn uusi tuntikalenteri alkaa 16.8.

Ratsastustunnit varataan/perutaan viestillä Jutalle. Ratsastustunti on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä, muuten tunti laskutetaan.

Edelleen talli on avoinna vain ratsastajille. Muistetaan ettei tallille tulla sairaana tai oireisena. Käsienpesuun on kiinnitettävä huomiota. Maneesiin emme ota katsojia, koska turvavälien noudattaminen ei ole mahdollista. Ulkokentän reunalle voi tulla katsomaan, riittävät etäisyydet pitäen. Katsojat noudattavat tallin sääntöjä: tunteja katsotaan rauhassa, puheääni riittävän hiljaisena. Mikäli haluatte kuvata, toivomme että ette kuvaa/videoi muita oppilaita ilman lupaa.

Koivusaarentiellä on noudatettava varovaisuutta! Tiellä liikkuu lapsia, hevosia, pyöräilijöitä ja muita autoilijoita. Riittävän pieni tilannenopeus mahdollistaa turvallisen kohtaamisen. Vaikka rajoitus on 40 km/h, kapealla tiellä maksiminopeus turvallisessa kohtaamisessa on 10-20 km/h. Tallin pihassa autoilla tuonti ja haku "isolla" osalla, ei ahtaalla tarhojen välialueella eikä missään tapauksessa tallin pihaan/maneesin viereen. 

Seuratkaa ajankohtaisia tiedotuksia netistä ja somesta (FB ja IG). Tallin tiedotukseen tullaan käyttämään tulevaisuudessa myös WhatsAppia.

Kesällä hevoset ovat lomalla:
24.-27.6. ja 26.7.-8.8. Tällöin ei ole ratsastustunteja

Kesäkurssit:
Juniori I 14.-15.6.
Juniori II 16.-18.6.
Juniori III 21.-23.6.
Estekurssi I 9.-11.6.
Estekurssi II 30.6.-2.7.
Koulukurssi 14.-16.7.

Kesäkursseille on muutamia paikkoja vapaana, tiedustelut Jutalta (whatsapp/tekstiviesti)

Aurinkoista kesää!

t. Jutta ja Olli