Kisaraportti ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksista 30.5.2019

30.5.2019

Selma ja Jenni suorittivat omat kouluratansa ulkokentällä melkoisessa tuulessa. Tuuli toi omat jännitysmomenttinsa kouluratojen varrelle, kun mm. ohiajavat hevoskopit kolisivat ja paalimuovit lepattivat tuulessa. Tytöt suorittivat ratansa haasteista huolimatta iloisesti ja hyvällä hevosenkäsittelytaidolla. Selman ja Mynten koulupöytäkirjoissa olikin loppuradan osalta useampi seiska! Jenni luotsasi ensikertalaista Hallaa päättäväisesti ja hurjasta tuulesta ja jännitysmomenteista huolimatta rata tuli suoritettua ja lopputervehdykseen kaarsikin jo tyyni ratsukko.

Seniorit ahkeroivat kouluradat maneesissa ja Sanna Artulla sekä Pipsa Petellä nappasivat sijoituksen jaetulla nelostilalla! Hanne ja Wernon tekivät tasaista työtä hyvillä prosenteilla.

Esteillä Selma ja Mynte tyylittelivät tuplanollan radalta varmasti suorittaen, jee! Hallaa jännitti ulkoverkassa tuuli muuten, mutta hypätessä valkea tamma oli oikein valkea unelma. Maneesin mennessä vähän jännitti, mutta taas kun esterata alkoi, Halla antoi mennä ja vain pieni reitin suuntaus toi sarjan B:ltä ensin ohimenon, mutta korjausliikkeen jälkeen loppurata sujui mainiosti, jopa muurilaatikot meni noin vain. Olimme ylpeitä urheasta tammasta, joka vain paranee koko ajan ja tietenkin taitavasta kuskista, joka tsemppasi ratsuaan!

Senioreiden radalla Sanna ja Arttu olivat nopeita aina kolmoselle asti, sitten olivat kumpikin nopeita, mutta eri suuntaan valitettavasti. Hanne ja Wernon suorittivat myös hyvin alku- ja loppuradan, mutta Hanne oli pysähtymässä kolmoselle ja Wernon herrasmiehenä sukelsi Hannen takaisin kyytiin, mutta kielto siis tuli. Pipsa ja Pete suorittivat hienosti hyppynsä, laukka oli hetkellisesti kovin koottua ja sitten tulikin kosketuksesta puomi alas.

Kaiken kaikkiaan joka ratsukolle tuli onnistumisia ja sitten sitä kokemusta. Joukkueessa kaikki kannustivat toisiaan ja koko porukka eli mukana, tästä on hyvä taas jatkaa! Kiitokset kaikille mukana olleille!

Pipsa ja Pete sekä Sanna ja Arttu palkintojen jaossa