Koronatiedote 3.3.2021

3.3.2021

Koronatilanteen vuoksi jatkamme tällä hetkellä voimassa olevaa käytäntöä vähintään 31.3.2021 asti. 

Hevoset varustetaan ja hoidetaan ratsastustunneille edelleen tallin puolesta, jotta saamme pidettyä kontaktit minimissä ja rauhoitettua tallin. Tähän liittyen tiukensimme yhtä käytännöistä eli maneesiin ei tuntien aikana oteta katsojia, vaan tila varataan mahdollisesti tunnilla tarvittaville avustajille.

Ensisijaista on edelleen se, että ihmisten väliset kohtaamiset tapahtuvat suojatusti ja ryhmäkokojen määräyksiä noudattaen.  Henkilökunnalla ja avustajilla on asiakaskohtaamisissa joko visiirit tai maskit. 

Toivomme jokaisen suhtautuvan ohjeistuksiin huolellisesti.  

  • Ratsastustunnille tai tallialueelle ei tulla kipeänä eikä edes lieväoireisena! 
  • Hevoset varustetaan ja hoidetaan tallin puolesta ja tuodaan valmiina tallin ovelle, jossa ratsastajat ottavat ne vastaan. Tunnin jälkeen hevoset palautetaan tallin ovelle ja luovutetaan talliavustajalle. 
  • Maneesiin ei tuntien aikana oteta katsojia. Tila varataan mahdollisesti tunnilla tarvittaville avustajille.
  • Tallissa voi käydä vessassa, muuten odotetaan ulkona. Muista turvavälit! 
  • Tallille tulo siis juuri ennen tunnin alkua ja kotiinlähtö heti ratsun palautuksen jälkeen. 
  •  Ratsastuksen ajaksi vain välttämättömät tavarat mukaan ja ne säilytetään maneesissa. 
  • Siirtymätilanteissa (tallin ovelta maneesiin ja takaisin) on ulkonakin pidettävä riittävät turvavälit. 
  • Ratsastustuntien ulkopuolella tallialueelle pääsy on kielletty muilta kuin henkilökuntaan tai avustajiin kuuluvilta (+ tarvittaessa eläinlääkärit, kengittäjät ja hierojat) ilman etukäteen sovittua aikaa/tilannetta. 

Ihmisten terveys ja turvallisuus sekä hevosten hyvinvointi ovat meille ensisijainen asia. Yrityksenä meillä on myös vastuu asiakkaista, tallilla kävijöistä, henkilökunnasta sekä avustajina toimivista tytöistä. Tallin henkilökunnan on pysyttävä terveenä, jotta voimme pitää huolta ja auttaa läheisiämme ja hevosten hyvinvointi voidaan taata. Haluamme osaltamme varmistaa, että toimintamme on turvallista kaikille osapuolille vallitsevassa tilanteessa.

Toivottavasti kaikki yhdessä huolehtien pystymme varmistamaan, että pysymme terveenä ja voimme jatkaa toimintaamme sekä palaamaan mahdollisimman pian siihen, että kaikki pääsevät nauttimaan hevosten hoitamisesta ja ajanvietosta tallilla ystävien kanssa!