Ratsastuskoulu 10 vuotta: muistoja - osa 3

11.10.2020

Toimintamme alkuvuosina teimme tiivistä yhteistyötä ja järjestimme erilaisia tapahtumia Tarja Huttusen ja hänen ratsastuskoulunsa sekä Alavuden Ratsastajien kanssa. Yhteistyö Lakeudenportin Ratsastajien kanssa alkoi vasta myöhemmin.

Noina ensimmäisinä vuosina olimme mukana esimerkiksi AR:n yli 30-vuotiaassa perinteessä, kettujahdissa. Syksyllä 2011 kettujahti järjestettiin yhteistyössä sekä Murronnevan että Koivusaaren maastoissa ja näistä julkaistiin oheinen lehtijuttu (Viiskunta 27.10.2011). Liitteenä myös muutama kuva kettujahtia edeltävästä Hubertus-juhlasta, joka vuonna 2011 järjestettiin Jokivarren Nuorisoseuralla.

AR:n perinne jatkuu tänäkin vuonna, sillä seuran jäsenet jahtaavat kettua tänään Murronnevan maastoesteradan tuntumassa - onnea jahtiin! Meillä kettujahti on järjestetty viimeksi 2014 (yhteistyössä LpR:n kanssa), sen jälkeen olemme keskittyneet toisentyyppisiin tapahtumiin, joista on luvassa muisteluita myöhemmin :)

Etelä-Pohjanmaan Valmennustallin ja Alavuden Ratsastuskoulun yrittäjät Olli Vartiamäki ja Tarja Huttunen sekä opettajat Jutta Neste ja Taina Sarvikas.