Ratsastuskoulu 10 vuotta: muistoja - osa 4

6.11.2020

Palataan vielä ihan ensimmäisen toimintavuoden alkuun, elokuuhun 2010, jolloin Ollin kisahevoset Sirkku, Stara ja Severi muodostivat ratsastuskoulun opetushevosten ydinrungon. 

Näissä oheisissa lehtijutuissa kerrotaan AR:n perinteisistä kenttäkisoista, jotka tälläkin kertaa olivat samalla Pohjanmaan alueen kenttämestaruudet. AR:ää tuolloin edustanut ja johtokunnan kenttävastaavana toiminut Olli osallistui kaikilla kolmella hevosellaan ja  Sirkun kanssa he lähtivät puolustamaan edellisen vuoden kultamitalia. Helteessä hikoilluissa kisoissa kotiintuomisina oli Sirkun kanssa senioreiden aluemestaruushopeaa, Stara sijoittui toiseksi tuttarissa ja Severi samassa luokassa 11.  Sennujen aluepronssikin tuli omaan seuraan, Jennika Raja-aholle ja Shakiiralle - Kiirakin muuten on asunut meidän tallilla jonkin aikaa!

Noiden(kin) kisojen kilpailujenjohtajana toimi Jutta, joka oli tuolloin myös AR:n puheenjohtaja ja tulospalvelussa hommissa oli myös webmaster Sanna, jonka suureksi riemuksi (not) joka ikinen kerta jossain vaiheesssa Alavuden kenttäkisoja jyrisi ukkonen :) Näissä kisoissa urakoitiin tosiaan helteessä, mutta viimeiset ratsukot saapuivat maasto-osuuden maaliin ukkosen jo jyristessä.

Kisojen jälkeen aloitimmekin sitten tuntitoiminnan ja 2011 aluekenttäkisoissa Sirkku, Stara ja Severi kisasivatkin jo oppilaiden kanssa - silloinkin Sirkku saalisti aluemestaruushopeaa, mutta junioreissa ja Julia Koivulan kanssa.

Viiskunta 5.8.2010.
Viiskunta 17.8.2010.
Olli ja Sirkku, aluemestaruushopeaa kenttäratsastuksessa 2010. Kuva Meeri Koski.