Tuntitoiminta asteittain normaaliksi 1.6.2020 alkaen

5.5.2020

Valtioneuvosto on linjannut maanantaina 4.5.2020 rajoitusten purkamista ja hybridistrategiaa koronavirustilanteessa. Lievennykset mahdollistavat ratsastuksessa monenlaisen toiminnan käynnistämisen. Kaikessa toiminnassa tulee kuitenkin ottaa huomioon turvaetäisyydet ja hygieniaohjeistus sekä kokoontumisrajoitus, joka lieventyy 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6. alkaen.

Rajoitusten vaiheittainen purkaminen mahdollistaa sen, että mekin palaamme 1.6.2020 alkaen asteittain normaaliin tuntitoimintaan viranomaismääräykset huomioon ottaen, Suomen Ratsastajainliitolta saamamme ohjeistuksen mukaisesti.

Järjestelyt tuntitoiminnan käynnistämiseksi ovat parhaillaan käynnissä ja Jutta ottaa asiakkaisiin henkilökohtaisesti yhteyttä, kun asioita saadaan järjestymään – malta siis odottaa omaa viestiäsi, kaikkiin ollaan kyllä yhteydessä! Kesän kurssitoiminnasta ilmoitamme erikseen, seuraa siis ratsastuskoulun nettisivuja ja somekanavia.

Muistattehan, että pandemia ei ole vielä ohi ja rajoituksia saatetaan tiukentaa uudelleen, seuraamme tilannetta ja valtioneuvoston sekä liiton ohjeita luonnollisesti koko ajan. Kaikkien on ehdottomasti noudatettava annettuja hygieniaohjeistuksia ja turvaetäisyyksiä.